Српски моб. +381 64439 06 32 МК моб. +389 77 511 231 Должност (00-24h) +381 60 160 18 60

АКТУЕЛНИ ДЕСТИНАЦИИ ВО ПОНУДА

kombi prevoz putnika
Скопје - Белград - Скопје
kombi prevoz putnika
30 €
55 €
 • kombi prevoz putnika
 • kombi prevoz putnika
 • kombi prevoz putnika
kombi prevoz putnika
Скопје - Нови Сад - Скопје
kombi prevoz putnika
40 €
70 €
 • kombi prevoz putnika
 • kombi prevoz putnika
 • kombi prevoz putnika
kombi prevoz putnika
Велес – Белград – Велес
kombi prevoz putnika
35 €
60 €
 • kombi prevoz putnika
 • kombi prevoz putnika
 • kombi prevoz putnika
prevoz putnika
Гевгелија – Белград – Гевгелија
prevoz putnika
40 €
75 €
 • prevoz putnika
 • prevoz putnika
 • prevoz putnika
prevoz putnika
Кичево – Белград – Кичево
prevoz putnika
40 €
75 €
 • prevoz putnika kombijem
 • prevoz putnika kombijem
 • prevoz putnika kombijem
prevoz putnika kombijem
Куманово – Белград – Куманово
prevoz putnika
30 €
50 €
 • prevoz putnika kombijem
 • prevoz putnika kombijem
 • prevoz putnika kombijem
prevoz putnika kombijem
Охрид – Белград – Охрид
prevoz putnika
50 €
90 €
 • prevoz putnika kombijem
 • prevoz putnika kombijem
 • prevoz putnika kombijem
prevoz putnika kombijem
Струмица – Белград – Струмица
prevoz putnika
40 €
75 €
 • prevoz kombijem
 • prevoz kombijem
 • prevoz kombijem
prevoz putnika kombijem


Штип – Белград – Штип
prevoz putnika
35 €
65 €
 • prevoz putnika kombijem
 • prevoz putnika kombijem
 • prevoz putnika kombijem
prevoz putnika kombijem


Напомена: Цените прикажани на левата страна се однесуваат на цената на билетот во еден правец а од десната страна во двата правци.Превоз на патници со комбе

Превоз на патници со комбе се врши со системот << врата до врата >> што во практика значи дека местото на тргнување и пристигнување го дефинираат самите патници.

Исто така, времето на заминување е флексибилно и е одредено од потребите на патниците.
Дозволете ни да го организираме вашето патување и одмор, додека пак нашите професионални возачи безбедно ќе Ве превезат до вашата дестинација.

Детско седиште е на располагање на сите наши патувања, прочитајте повеќе…


Београд-Скопје
Београд-Солун
Езера во Македонија
МанастириTrioSol travel вашиот најдобар превоз на патници со комбе во Балканскиот регион.
prevezi kombijem na facebook prevezi kombijem na twiter prevozi kombijem na g plus
Контакт:
Српски моб. +381 64439 06 32
МК моб. +389 77 511 231
Должност (00-24h) +381 60 160 18 60
Web:
Вибер (8-22h) +381 60160 18 60
E-mail: info@triosoltravel.com
Сајт: www.triosoltravel.com

Copyright Triosol Travel @2015    :: Design by: Izrada sajtova :: Пријатели на сајтот